når mūsen ta’r en slapper

Go' Morgen Danmark ringede!

11. januar 2008 - 22:17

I eftermiddags ringede de fra TV2 for at høre, om jeg ville være interesseret i at deltage i Go' Morgen Danmark på mandag 8:15 sammen med 2. og 3. pladsen fra Politikens novellekonkurrence. Jeg er vildt nervøs ved tanken om at skulle interviewes foran 200.000 mennesker, men da medieopmærksomhed er en vordende forfatters bedste ven, tøvede jeg ikke med at takke ja. Det viste sig, at det nærmest var hyggeligt at blive interviewet af Nana Vogelbein til portrættet i Politiken, så måske er det heller ikke så slemt at blive interviewet i tv -- og det er jo også kun otte minutter der er tale om. Det er i hvert fald de argumenter jeg bruger til at forsøge at overtale min underbevidsthed til at droppe nervøsiteten. Indtil videre har det dog ikke hjulpet ...

At vinde den novellekonkurrence har simpelthen vist sig at være nøglen til mine 15 minutters berømmelse, lader det til. Det er underligt at tænke sig, at alt der her sker på grund af min novelledebut -- en novelle jeg immervæk ikke brugte andet end 8-10 timer på at skrive -- når et interview i Go' Morgen Danmark er hvad mange romandebutanter ville give deres højre arm for at opnå. Det var i hvertfald det indtryk jeg fik, da jeg overværede Anders V. E. Eriksens fordrag om sin romandebutEurocon tilbage i september. Så egentlig er jeg vel enormt heldig; det forhindrer mig dog ikke i at glæde mig til interviewet er overstået.

(læs videre om hvordan mine otte minutters berømmelse var)

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I maj skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier