når mūsen ta’r en slapper

Skrivekonkurrence: tekster til metroen

12. juli 2011 - 10:29
Målet for Metro-Litteratur projektet er at opfordre alle til at skrive og læse litteratur af høj kvalitet, gennem udbredelsen af de Litterære Jukeboxe og andre midler og events.

Metro-Litteratur vil i samarbejde med bl.a. Københavns Metro og Statens Kunstråd opstille litteratur-jukeboxe på de københavnske metrostationer, der hver vil rumme tretten forskellige hæfter med noveller og digte, som rejsende frit kan tage med på rejsen. I den forbindelse har de udskrevet en konkurrence, der skal lokke unge talenter til (aldersgrænsen er 35 år). Samlet set forventer de at omdele ca. 500.000 hæfter, så denne konkurrence er en fremragende mulighed for at blive læst af virkelig mange mennesker. Til gengæld er der ingen kompensation.

Novellerne må maksimalt være på 18.000 tegn, og hvis man vil sende flere ind, må den samlede længde maksimalt være på 18.000 tegn -- og man skal angive hvor mange stop man mener det vil tage at læse novellen. For at deltage med digte, skal man sende tre styk ind. Både prosaisterne og lyrikerne skal desuden indsende en præsentation af sig selv på 2.000 enheder, der rummer forfatterens navn, fødselsdag, fødselssted (lidt mærkeligt ...), adresse, telefonnummer og e-mail. Det hele skal sendes til info@metro-litteratur.dk i .doc eller .rtf-format (ikke .docx) med emnet "Metro-litteratur Konkurrence / Noveller" eller "Metro-litteratur Konkurrence / Digte" senest den 30. august.

Alle teksterne vil blive vurderet af et dommerpanel bestående af Jonas T. Bengtsson, Bruno Berni, Davide Franzini, Monica Gram, Camilla Jørgensen, Charlotte Jørgensen og Morten Søndergaard.

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I juni skrev jeg i alt 0 ord.

 

Læserier

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.

 
 

Kategorier