Skriverier: Den daglige ordoptælling

25. juni 2018

Værk: 

Opsamling fra løse notater. Overvejede om ændringer også kunne forplante sig tilbage i tiden, men det blev for rodet en logik; det er kompliceret nok i forvejen. Grundreglen er at hver gang en rejse foretages tilbage i tiden opstår et fossileringspunkt (ligesom Dr. Who's "fixed points in time"), og alt andet end disse kan ændres.

2018-06-20

Værk: 

Hvad nu hvis også Eta havde særlige genmodificerede evner der tjente Alfas formål, og som sammen med Bjørns evner kan udrette noget nyt og ufordudset? (Inspireret af Cards Pathfinder)

2018-06-19

Værk: 

Hvordan ville man indrette en hel verden man havde magten over med fjern fremtids-teknologi?

2018-06-18

Jeg følger lidt jeg snyder en smule, når jeg (primært for at bevare min streak) tager en kort skriveøvelse fordi dagen har været for tætpakket til at rumme et egentligt projekt – men på den anden side er det jo nok en god idé at tænke på kreativiteten og skriveenergien som en muskel, der skal trænes: Og det er væsentligt bedre at få taget et par pull-ups end ingenting at få gjort, selvom man burde tage tre gange fire sæt blandende øvelser.

2018-06-17

Værk: 

Lykkes det fjenden at skabe en hel hær ved at benytte forgrening til kopiering af sine styrker?

2018-06-16

Værk: 

Hvad betyder "nu" når tidsrejser er mulige? Er det muligt at få til at give mening at ændringer ikke altid har eksisteret?

2018-06-13

Værk: 

En af de helt store udfordringer lige nu er hvilken status quo Bjørns historie skal ende i. Jeg har en idé om hans personlige udvikling og en række elementer i den ydre konflikt, men der er stadig nogle dominobrikker der skal placeres før en tilfredsstillende status quo efter tredje akt er nået.

Sider

Search form

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I juni skrev jeg i alt 5.599 ord.

 

Årets hiscore

I maj-juni skrev jeg hver dag i 24 dage i træk.

 

Bjarke Sølverbæk

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.