Skriverier: Den daglige ordoptælling

14. august 2018

Værk: 

Studiet kræver en del energi for tiden, men jeg får gjort mig lidt tanker om hvad det er kernen skal være i Tidstræet. Og måske bliver der plads til et easter egg fra Udyr ...

27. juli 2018

Værk: 

Jeg overvejer stærkt at indføre en tredje person der skal være primær nyt bekendtskab sammen med Eta, og det satte virkelig gang i idéerne at spekulere over hvad det ville resultere i af muligheder. Foreløbigt hedder den Anki.

23. juli 2018

Værk: 

Memoria er navnet på det fremtidsrige hvor tidsmaskinen første gang blev opfundet. Jeg har i dag arbejdet med forskellige typer af tidsrejsende, både autoriserede og uatoriserede.

22. juli 2018

Værk: 

Noget af det jeg går særligt meget op i lige nu er hvordan jeg bedst får personudviklingen, plottet og universets logik til at hænge tematisk sammen uden at det samtidig bliver tvunget. Skæbne og frihed er nøgleord, og Bjørn og Eta starter i hver deres ende af holdningsspektrummet.

22. juli 2018

Ferie og studie har taget skriveenergien den sidste måned, men nu starter jeg så småt op igen med lidt overvejelser over Tidstræets plot.

Search form

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I august skrev jeg i alt 178 ord.

 

Årets hiscore

I maj-juni skrev jeg hver dag i 24 dage i træk.

 

Bjarke Sølverbæk

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.