Skriverier: Den daglige ordoptælling

2018-06-18

Jeg følger lidt jeg snyder en smule, når jeg (primært for at bevare min streak) tager en kort skriveøvelse fordi dagen har været for tætpakket til at rumme et egentligt projekt – men på den anden side er det jo nok en god idé at tænke på kreativiteten og skriveenergien som en muskel, der skal trænes: Og det er væsentligt bedre at få taget et par pull-ups end ingenting at få gjort, selvom man burde tage tre gange fire sæt blandende øvelser.

Antal ord: 
91
Fiktion?: 
Nej

Search form

 

Bjarke Sølverbæk

 

Skriverier

Jeg har hverken fået skrevet i dag eller i går.
I juli skrev jeg i alt 0 ord.

 

Bliv bedre til at skrive

Guldkorn er et leksikon over skrivekunsten hvor tips, tricks og teorier fra skrivehåndbøger, artikler og foredrag løbende bliver samlet.

Læs bl.a. om hvordan du opbygger spændende plots og troværdige karakterer og om meget mere.